ComputerCursussen

Om ergens optimaal rendement uit te halen is het belangrijk om er goed in getraind te zijn. Dat geldt voor het besturen van een raceauto, zoals Max Verstappen, dat geldt voor het vak van accountant, voor neuroloog, kapper of wat dan ook.

Dus ook voor software!

Er wordt regelmatig software aangeschaft of zelfs gratis versies gedownload waarna ze in gebruik genomen worden zonder dat er goede scholing bij komt kijken. En weet u, daardoor kost die software soms wel honderden euro’s per maand. HONDERDEN EURO’S PER MAAND!

DigiTrain verzorgt al bijna 30 jaar gerichte computeropleidingen waarbij optimaal rendement centraal staat. En dat is geen loze kreet! Wij adviseren niet ‘domweg’ alle mensen in één groep te zetten voor een klassikale training, maar kijken veel liever naar de individuele capaciteiten van de cursisten om zodoende véél gerichter te kunnen trainen.
Een goede intake is daarbij essentieel!

WINDOWS

Belangrijk: standaard zijn onze MS-Office trainingen gebaseerd op de Nederlandse versie van MS-Windows en MS-Office. Wilt u de Engelse versie van MS-Office getraind hebben, laat dat aub even apart weten.
MS-Office voor de Mac lijkt veel op de Windows-versie, maar komt niet volledig overeen.

Ons motto is:

“Bij ons staat de cursist centraal!”

Klik in het linker menu voor aanvullende informatie per training of vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave.