Nu ook in de Achterhoek trainen!

Vanaf 2020 is het ook mogelijk om in de Achterhoek de trainingen van DigiTrain te volgen!

In het buitengebied van Doetinchem is onze trainingsruimte gereed gemaakt voor het verzorgen van alle trainingen die door DigiTrain en MindMap.Nederland aangeboden worden.

In de ‘deel’ van de boerderij (nee, het ruikt er niet meer…) is er ruim plaats voor zes personen, met eventueel een extra tafel voor nog eens twee personen.
In Coronatijd hebben we e.e.a. aangepast waardoor we met wat minder mensen werken om ruim voldoende afstand te garanderen.

In deze fraaie entourage is het goed vertoeven. Geen drukte (of het moet van de koeien zijn) prima lunchvoorziening en, bovenal, uitstekende trainingen!

Kijk in de agenda welke MindMap-trainingen als open inschrijving gepland zijn of neem contact met ons op om, uiteraard geheel vrijblijvend, een afspraak te maken om eens te kijken wat uw wensen zijn en of en hoe wij die in vervulling kunnen laten gaan.

Graag tot ziens in onze trainingsruimte in Doetinchem!

Lage prijs garantie!

Stunten met prijzen wordt afgeraden.
Dat doen wij dus ook niet!

Waarom we toch kunnen trainen voor deze lage prijzen? Het antwoord is simpel:

TRAINERS:

In de markt van computeropleidingen wordt gebruik gemaakt van kundige docenten. De meeste van deze docenten zijn Freelance. Dat houdt in dat ze voor meerdere opdrachtgevers werken.
Dus, de ene keer werken ze voor een groot landelijk opererend opleidingsinstituut en de andere keer voor een klein trainingsbureau. En vaak gebruiken ze daarbij hun eigen trainingsmateriaal.

Dat houdt dus in dat u bij een groot opleidingsinstituut een fors bedrag betaald voor precies dezelfde trainer en training die u anders bij een klein trainingsbureau inkoopt.
Dat is best logisch aangezien een groot bureau veel meer overhead heeft: kantoorkosten, salarissen, auto’s, personeelsuitjes en dergelijke.

DigiTrain ComputerOpleidingen maakt, naast docent/eigenaar Rudy Rensink, gebruik van dezelfde freelance trainers maar heeft amper overhead!

Oftewel, u krijgt vaak dezelfde trainer met hetzelfde trainingsmateriaal maar voor een aanzienlijk lager bedrag!

COMPUTERS

Vandaag de dag hebben veel organisaties eigen trainingsruimtes en computers, meestal laptops. Vaak hebben de medewerkers zélf ook de beschikking over een eigen laptop.

Onze prijzen zijn dan ook gebaseerd op InCompany trainingen waarbij gebruik gemaakt wordt van de trainingsruimte én de computers van de opdrachtgever. Ook hierdoor kunnen de prijzen van DigiTrain laag blijven.

Uiteraard zijn wij wel in staat om een training te organiseren inclusief laptops. Informeer er gerust naar.

25 JAAR

DigiTrain is al ruim 25 jaar succesvol met deze werkwijze en vele duizenden cursisten gingen u voor. Wilt u weten wat een InCompany training bij u op locatie kost?

Vraag, uiteraard geheel vrijblijvend, prijsinformatie op of bel voor advies: 0653 – 69 49 39.

Duurzaam trainen!

Mijn naam is Rudy Rensink en ik verbaas me dat er in de afgelopen 25 jaar van (computer)opleidingen zo weinig is veranderd.

DigiTrain trainer Rudy Rensink
Trainer Rudy Rensink

(Computer)opleidingen zijn al ruim 25 jaar mijn voornaamste ervaringsveld. Daarnaast verzorg ik ook andere trainingen, zoals Mind Mappen, Snellezen e.d.

Maar dat er nog steeds hordes mensen getraind worden in een niet-duurzame manier verbaasde mij. En daarom heb ik er een publicatie over geschreven die je binnenkort  HIER gratis kan downloaden.

De bedoeling is dat mensen, zowel aanbieders als afnemers van trainingen, gaan nadenken hoe zij hun trainingen duurzamer kunnen verzorgen.

En als die aanbieders en afnemers dat inderdaad doen, ben ik tevreden!

Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

E-mail

E-mail is niet meer weg te denken uit ons leven. Was het vroeger een nieuwtje, leuk, is het nu de normaalste zaak van de wereld.

Sterker nog, als je e-mail het niet meer doet of je krijgt een tijdje geen e-mail, worden sommige mensen erg zenuwachtig :-).

Ik kan me een van de eerste trainingen in E-mail herinneren. Het was de verzekeringsmaatschappij van ‘Foutje, bedankt!’. Weet je nog?
Ik trainde diverse groepen in hun hoofdkantoor in Zoetermeer en het leek soms een chaos. Waarom?

Ik liet de medewerkers flink mailtjes naar elkaar sturen. Dus ook onzinnige mailtjes. Een manager vond dat op dat moment even niet zo handig, maar nadat ik uitgelegd had dat ze op deze manier wél snel het e-mailen onder de knie kregen, was ook hij om en deed flink mee!

Vandaag de dag weet in princiepe iedereen wel hoe je emailtjes verstuurd, ontvangt en doorstuurt. Maar, de moderne e-mailprogramma’s zoals Outlook doe veel meer dan alleen maar e-mailen. En daardoor zien veel mensen door de bomen het bos niet meer en gebruiken ze zo’n programma alleen maar voor ontvangen, versturen en doorsturen. En dat is jammer aangezien er veel meer mee kan wat ook nog eens erg nuttig is.

Zo kan je e-mailinstellingen wijzigen zodat je nog beter overzicht krijgt over je mail. Je kan instellingen wijzigen, regels aanmaken om mails direct op de juiste plek te laten verschijnen (zoals de prullenbak!), aanvullende mappen maken, agenda bijhouden en integreren, contactpersonen toevoegen, mailings sturen en meer.

Kortom, kijk eens naar jouw eigen Outlook-gebruik. Haal je er uit wat er in zit? Zo nee, overweeg dan eens één van onze Outlook-trainingen.

Veel mail-plezier gewenst!

Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

MS-Office kost honderden euro’s per maand!

Ik heb de afgelopen tijd aan verschillende mensen gevraagd of ze wel eens wat moeten opzoeken in Microsoft Office. Daar kwam soms een heleboel los!

“Hoe gaat dat precies met een automatische inhoudsopgave in Word?”
Of,
“Hoe haal je nu snel en simpel die opmaak in Excel weg of maak je snel een overzicht met de ALS-functie”
Of,
“Hoe kan je snel animatiepaden toevoegen in PowerPoint”.

Dat soort vragen.

En als je dan vraagt hoeveel tijd ze per keer nodig hebben om iets op te zoeken zijn dat veel minuten per dag. Soms wel tientallen per dag! Een uur per week is er niets bij. En vier uur per maand is al helemaal niets.
Plak daar eens een kostprijs van enkele tientjes per uur aan vast én kijk eens wat ze voor productiviteit in die uren hadden kunnen bereiken en je begrijpt het al, dat gaat over véél geld!

En dan heb ik het nog niet eens over omslachtige werkzaamheden die sneller gedaan kunnen worden.
Want, handmatig een inhoudsopgave en nummering maken in Word kan best. Dan moet je wél bij iedere wijziging de inhoudsopgave weer aanpassen. Een foutje ligt op de loer. En het kost iedere keer weer tijd om alles aan te passen.
Maar… met Opmaakprofielen in combinatie met de automatische inhoudsopgave samen gaat het haast vanzelf. En bij wijzigingen in het document hoef je alleen maar op één knop te drukken en alles is aangepast!

Dit is slechts één van de voorbeelden waarbij veel eer te behalen is bij een uitgekiende computertraining.

Ik ben Rudy, ik ben al zo’n 30 jaar als computertrainer werkzaam en ik noem mijzelf een rendementsfreak. Ik ben pas tevreden als de cursist tevreden is. Samen met de opdrachtgever en/of de deelnemer(s) kijken we naar de huidige kennis van de deelnemer(s) en de doelstelling en dan bepalen we het opleidingstraject.

Dat kan dan voor de ene persoon één dagdeel zijn en voor de andere vier. En laat dat bij DigiTrain geen enkel probleem zijn. Bij ons is het mogelijk dat iedere deelnemer met zijn of haar specifieke opleidingstraject tegelijk traint. Ons unieke concept maakt dat bij DigiTrain ComputerOpleidingen al ruim 25 jaar waar!

De docent fungeert daarmee veel meer als coach en begeleid en helpt de cursist op zijn of haar niveau. Dus geen last van snellere of langzamere cursisten, of cursisten die maar onnodige vragen stellen. Nee, je traint bij DigiTrain op je eigen niveau!

Meer weten? neem contact op of bel me op +31 (0)653 – 69 49 39


TIP: geloof mij niet als ik zeg dat het wel eens tientallen minuten per dag kost aan zoeken in Word, Excel en die pakketten. Hou gewoon eens een week bij hoe vaak je iets zoekt en hoeveel tijd dat kost. Doe dat consequent voor alle zoekacties! Het zal meer tijd zijn dan dat je denkt…

Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave