MS-Office kost honderden euro’s per maand!

Ik heb de afgelopen tijd aan verschillende mensen gevraagd of ze wel eens wat moeten opzoeken in Microsoft Office. Daar kwam soms een heleboel los!

“Hoe gaat dat precies met een automatische inhoudsopgave in Word?”
Of,
“Hoe haal je nu snel en simpel die opmaak in Excel weg of maak je snel een overzicht met de ALS-functie”
Of,
“Hoe kan je snel animatiepaden toevoegen in PowerPoint”.

Dat soort vragen.

En als je dan vraagt hoeveel tijd ze per keer nodig hebben om iets op te zoeken zijn dat veel minuten per dag. Soms wel tientallen per dag! Een uur per week is er niets bij. En vier uur per maand is al helemaal niets.
Plak daar eens een kostprijs van enkele tientjes per uur aan vast én kijk eens wat ze voor productiviteit in die uren hadden kunnen bereiken en je begrijpt het al, dat gaat over véél geld!

En dan heb ik het nog niet eens over omslachtige werkzaamheden die sneller gedaan kunnen worden.
Want, handmatig een inhoudsopgave en nummering maken in Word kan best. Dan moet je wél bij iedere wijziging de inhoudsopgave weer aanpassen. Een foutje ligt op de loer. En het kost iedere keer weer tijd om alles aan te passen.
Maar… met Opmaakprofielen in combinatie met de automatische inhoudsopgave samen gaat het haast vanzelf. En bij wijzigingen in het document hoef je alleen maar op één knop te drukken en alles is aangepast!

Dit is slechts één van de voorbeelden waarbij veel eer te behalen is bij een uitgekiende computertraining.

Ik ben Rudy, ik ben al zo’n 30 jaar als computertrainer werkzaam en ik noem mijzelf een rendementsfreak. Ik ben pas tevreden als de cursist tevreden is. Samen met de opdrachtgever en/of de deelnemer(s) kijken we naar de huidige kennis van de deelnemer(s) en de doelstelling en dan bepalen we het opleidingstraject.

Dat kan dan voor de ene persoon één dagdeel zijn en voor de andere vier. En laat dat bij DigiTrain geen enkel probleem zijn. Bij ons is het mogelijk dat iedere deelnemer met zijn of haar specifieke opleidingstraject tegelijk traint. Ons unieke concept maakt dat bij DigiTrain ComputerOpleidingen al ruim 25 jaar waar!

De docent fungeert daarmee veel meer als coach en begeleid en helpt de cursist op zijn of haar niveau. Dus geen last van snellere of langzamere cursisten, of cursisten die maar onnodige vragen stellen. Nee, je traint bij DigiTrain op je eigen niveau!

Meer weten? neem contact op of bel me op +31 (0)653 – 69 49 39


TIP: geloof mij niet als ik zeg dat het wel eens tientallen minuten per dag kost aan zoeken in Word, Excel en die pakketten. Hou gewoon eens een week bij hoe vaak je iets zoekt en hoeveel tijd dat kost. Doe dat consequent voor alle zoekacties! Het zal meer tijd zijn dan dat je denkt…

Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

Plaats een reactie