PRODUCTIVITEIT

MindMap basistraining

MindMap Toepassingen training

MindMappen op de computer met iMindMap

MindMappen op de computer met Freemind

Snellezen


Wilt u ook 20-30% productiever zijn?

Het lijkt een utopie, en toch is het mogelijk om binnen dezelfde tijd méér te kunnen doen! Chuck Frey is een Engelse onderzoeker die de afgelopen jaren periodiek een Survey houdt en zijn resultaten zijn verbluffend!

Hij onderzoekt organisaties die de techniek MindMapping gebruiken en het effect wat dat heeft op hun productiviteit. En wat blijkt? MindMap software helpt drukke managers om 20-30% productiever te zijn in hun werk. 20-30%!

AANRADER!
Download hier de meest recente Survey en laat u door de statistieken verrassen!

Techniek

Zoals met iedere techniek is dat die meer oplevert zodra je de techniek beter onder de knie krijgt. Dat is bij mindmappen niet anders!

Maar, wat is Mind Mappen? Bekijk deze video en je hebt een uitstekend beeld wat Mind Mappen is!


MindMappen lijkt zo simpel: koop een softwarepakket en je kan MindMappen. Maar, en dat weet ik uit ervaring, als je niet of amper de techniek geleerd heb, haal je er bij lange niet uit wat er uit te halen valt. Anders gezegd, haal je er bij lange na niet zoveel rendement uit!

Tony Buzan - Rudy Rensink MindMap
Tony Buzan (links) en Rudy Rensink

Mijn naam is Rudy Rensink en ik MindMap al zeer lang. Na zelfstudie en het veel toepassen van de techniek ben ik begin 2009 in Engeland geweest en heb me door Tony Buzan zélf laten trainen.
Tony Buzan is een Engelse psycholoog en in zijn zoektocht hoe het brein beter kan leren leren, heeft hij de techniek MindMappen vorm gegeven. Deze techniek wordt inmiddels door honderden miljoenen mensen wereldwijd gebruikt!

Productiever middels mindmapping - DigiTrain MindMapTraining
De ‘regels’ van het MindMappen.
Klik op de afbeelding voor een downloadable pdf

Ik ben in Engeland getraind als Buzan Licensed Instructor, kortweg BLI. In deze 4-daagse training zijn alle facetten van de techniek aan bod gekomen en dipegaand onderbouwd. Deze kennis en de ervaring die ik ook daarna heb opgedaan, heb ik verweven in mijn MindMap-trainingen.

Mijn MindMap trainingen kenmerken zich door bewezen kwaliteit. In mijn training tref je geen leuke verhaaltjes over het MindMappen en het laten zien van Mindmaps die door anderen zijn gemaakt. Ik maak zélf zeer veel MindMaps, zowel getekend op papier als digitaal met de pc, Macbook, Tablet en Smartphone. Zeer veel verschillende toepassingen die ik middels MindMaps effectiever en overzichtelijke kan houden. En dat merk je in de training: ervaring in de techniek zelf.

ADVIES

  • Heb je nog helemaal geen ervaring met het MindMappen, of maak je wel (digitale) MindMaps maar wil je nu écht leren hoe je alles uit deze techniek kan halen? Volg dat de MindMap-Techniek training!
  • Wil je snel aan de slag met diverse toepassingen van het MindMappen, ga dan voor de training MindMap-Toepassingen
  • Wil je gelijk met de digitale variant van het MindMappen aan de slag, kies dan voor de training MindMap-Digitaal

Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

Snellezen

Langzaam lezen zou de leessnelheid verhogen? FOUT!

Als je langzaam leest hebben je hersenen alle tijd om af te dwalen, en dat doen ze dan ook. Het gevolg is dat je ogen over de tekst gaan maar de inhoud niet wordt geregistreerd: je brein is immers aan andere dingen aan het denken….

Belangrijk is dus dat je leert om sneller te lezen, hierdoor wordt de stof wél gelijk opgenomen. Het lijkt een tegenstrijdigheid, maar sneller lezen is bèter lezen!

In het continue toenemende aanbod van informatie is Snellezen is een techniek die iedereen nodig heeft. En, iedereen kan het leren! Jong of oud, laag of hoog opgeleid, het is mogelijk om je snelheid (flink) op te voeren. Er zijn zelfs ervaringen met dyslectici die door de techniek snellezen veel sneller én beter kunnen lezen.

Tony Buzan - Rudy Rensink Snellezen certificering
Tony Buzan, Rudy Rensink en Phil Chambers

Tijdens mijn eigen training in Engeland heb ik zelf, met Engelse teksten, 5x de standaard leessnelheid gerealiseerd. En dan mét behoud van het begripsniveau of zelfs beter! In mijn trainingen leer ik de deelnemers een aantal methodes om sneller te lezen die gelijk in de praktijk gebracht kunnen worden.

Volg de 1-daagse training snellezen of combineer deze met de MindMap-training.

Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

AGENDA Open Inschrijvingen MindMappen en Snellezen vind u HIER.