E-mail

E-mail is niet meer weg te denken uit ons leven. Was het vroeger een nieuwtje, leuk, is het nu de normaalste zaak van de wereld.

Sterker nog, als je e-mail het niet meer doet of je krijgt een tijdje geen e-mail, worden sommige mensen erg zenuwachtig :-).

Ik kan me een van de eerste trainingen in E-mail herinneren. Het was de verzekeringsmaatschappij van ‘Foutje, bedankt!’. Weet je nog?
Ik trainde diverse groepen in hun hoofdkantoor in Zoetermeer en het leek soms een chaos. Waarom?

Ik liet de medewerkers flink mailtjes naar elkaar sturen. Dus ook onzinnige mailtjes. Een manager vond dat op dat moment even niet zo handig, maar nadat ik uitgelegd had dat ze op deze manier wél snel het e-mailen onder de knie kregen, was ook hij om en deed flink mee!

Vandaag de dag weet in princiepe iedereen wel hoe je emailtjes verstuurd, ontvangt en doorstuurt. Maar, de moderne e-mailprogramma’s zoals Outlook doe veel meer dan alleen maar e-mailen. En daardoor zien veel mensen door de bomen het bos niet meer en gebruiken ze zo’n programma alleen maar voor ontvangen, versturen en doorsturen. En dat is jammer aangezien er veel meer mee kan wat ook nog eens erg nuttig is.

Zo kan je e-mailinstellingen wijzigen zodat je nog beter overzicht krijgt over je mail. Je kan instellingen wijzigen, regels aanmaken om mails direct op de juiste plek te laten verschijnen (zoals de prullenbak!), aanvullende mappen maken, agenda bijhouden en integreren, contactpersonen toevoegen, mailings sturen en meer.

Kortom, kijk eens naar jouw eigen Outlook-gebruik. Haal je er uit wat er in zit? Zo nee, overweeg dan eens één van onze Outlook-trainingen.

Veel mail-plezier gewenst!

Vraag hier vrijblijvend informatie/prijsopgave

Plaats een reactie