Lage prijs garantie!

Stunten met prijzen wordt afgeraden.
Dat doen wij dus ook niet!

Waarom we toch kunnen trainen voor deze lage prijzen? Het antwoord is simpel:

TRAINERS:

In de markt van computeropleidingen wordt gebruik gemaakt van kundige docenten. De meeste van deze docenten zijn Freelance. Dat houdt in dat ze voor meerdere opdrachtgevers werken.
Dus, de ene keer werken ze voor een groot landelijk opererend opleidingsinstituut en de andere keer voor een klein trainingsbureau. En vaak gebruiken ze daarbij hun eigen trainingsmateriaal.

Dat houdt dus in dat u bij een groot opleidingsinstituut een fors bedrag betaald voor precies dezelfde trainer en training die u anders bij een klein trainingsbureau inkoopt.
Dat is best logisch aangezien een groot bureau veel meer overhead heeft: kantoorkosten, salarissen, auto’s, personeelsuitjes en dergelijke.

DigiTrain ComputerOpleidingen maakt, naast docent/eigenaar Rudy Rensink, gebruik van dezelfde freelance trainers maar heeft amper overhead!

Oftewel, u krijgt vaak dezelfde trainer met hetzelfde trainingsmateriaal maar voor een aanzienlijk lager bedrag!

COMPUTERS

Vandaag de dag hebben veel organisaties eigen trainingsruimtes en computers, meestal laptops. Vaak hebben de medewerkers zélf ook de beschikking over een eigen laptop.

Onze prijzen zijn dan ook gebaseerd op InCompany trainingen waarbij gebruik gemaakt wordt van de trainingsruimte én de computers van de opdrachtgever. Ook hierdoor kunnen de prijzen van DigiTrain laag blijven.

Uiteraard zijn wij wel in staat om een training te organiseren inclusief laptops. Informeer er gerust naar.

25 JAAR

DigiTrain is al ruim 25 jaar succesvol met deze werkwijze en vele duizenden cursisten gingen u voor. Wilt u weten wat een InCompany training bij u op locatie kost?

Vraag, uiteraard geheel vrijblijvend, prijsinformatie op of bel voor advies: 0653 – 69 49 39.